Kazalo strani |  Kontakt  

OREHOVO OLJE

OREHOVO OLJE je tako dragoceno, da ga nekateri imenujejo "tekoče zlato". Izredno bogato je z omega 3 maščobnimi kislinami, ki so esencialnega pomena za telo. OREHOVO OLJE je izvrsten dodatek za preliv solat, žitnih jedi in  tudi jutranjih kosmičev z jogurtom. Še posebej je zdravo jutranjo žvrkljanje. Več o tem postopku si lahko preberete žvrkljanje orehovega olja.

 ZDRAVILNA MOČ OLJA  RTV  SLO - 22.2.2012

 

Le malo je naravnih izdelkov, ki vsebujejo toliko zdravilnih učinkovin kot oreh. OREHOVO OLJE je koncentrat tega izjemnega plodu narave. Orehovo oljeMedicina v zadnjem času vse bolj priznava pozitivne učinke orehovega olja. Že več medicinskih študij je pokazalo, kako zelo čudežno moč bi lahko oreh skrival v sebi  OREHOVO OLJE si počasi, vendar vztrajno utira pot v sodobno medicino, kjer postaja vse bolj cenjen. Najnovejša znanstvena dognanja so pokazala v izjemne pozitivne učinke za zdravje, ki jih je mogoče doseči pri rednem uživanju orehovega olja. Rezultati novih medicinskih študij nam pomenijo potrditev naše dosedanje prakse. V nadaljevanju predstavljamo povzetke omenjenih znanstvenih študij, s katerimi so bili dokazani mnogi pozitivni učinki orehovega olja za zdravje.

OREHOVO OLJE je naravni balzam in ga lahko uživamo tri krat po ŽLIČKO NA DAN. Uživanje orehovega olja je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju. Deluje na vse kisline tako jih najprej nevtralizira, nato se z njimi spoji in izloči se biorazgradljiv lug.

Če blokira kisline (jeter, žolča ), zavira prebavo in telo dobi iz hrane samo uporabne snovi; VITAMINE, minerale, esencialne aminokisline, ki so v živih beljakovinah in orehovem olju samem. Vse ostalo se neprebavljeno, razgrajeno z lugom, izloči. OREHOVO OLJE se razgradi in telo dobi dovolj moči, da opravi vse funkcije v telesu.

OREHOVO OLJE vedno uživamo pred obrokom!

Lug, ki se ustvari (olje + hrana), je najboljše čistilo črevesja, istočasno se črevesje zdravi oblog in vnetja.
OREHOVO OLJE je odlično za ljudi, ki jim ledvice delajo premalo. Če popiješ olje, se ohladi črevesje in to požene ledvico. LJUDEM, KI IMAJO HIPREFUNKCIJO LEDVIC PITJE OREHOVEGA OLJA ODSVETUJEMO.

 

naroci-600Pridelujemo 100% naravno, domače, hladno stisnjeno OREHOVO OLJE.

OREHOVO OLJE vedno uživamo pred obrokom!

Uporaba orehovega olja in zakaj je dobro

Orehovo olje izboljšuje spomin  
Izboljšuje spomin
Omega3 je pomembna komponenta zunanje membrane možganskih celic, ki skrbijo za prenašanje živčnih signalov, potrebnih za razmišljanje, učenje in spomin. Redno uživanje orehov ali orehovega olja  izboljša sposobnost za učenje in zmanjša pozabljivost.
orehi-nespecnost   Pomaga pri nespečnost
OREHOVO OLJE povečuje produkcijo melatonina v krvi. Ta hormon je odgovoren za dober spanec. OREHOVO OLJE preko blagodejnega učinka na spanec pomaga pri zmanjševanju stresa, depresije in anksioznosti. Pred spenjam priporočamo 2 žlički orehovega olja.
Orehovo olje izboljšuje slabovidnost   Pomaga pri vidu
Žvrkljanje orehovega olja v ustih se priporoča ob slabovidnosti in sivi mreni. Olje žvrkljate (lahko tudi pogoltnete) trikrat na dan. Olje razširi arterije v glavi, ob zaužitju vam bo postalo vroče, vendar bo občutek po nekaj minutah minil.
orehi-srce-ozilje   Odlično za srce in ožilje
OREHOVO OLJE vsebuje zdrave maščobe, ki znižujejo HOLESTEROL, prav tako kontrolira sladkor v krvi. Omega3 zmanjša LDL HOLESTEROL (slabi HOLESTEROL) in poviša HDL (zdravi) HOLESTEROL. Olje pomaga pri vzdrževanju prožnosti arterij in s tem ščiti pred boleznimi srca in ožilja.
orehi-cistilec-strupov   Razstruplja telo
Ko strupi pridejo v stik z orehovim oljem, se naložijo in se preko urina izločijo iz telesa. OREHOVO OLJE na  kisline učinkuje tako, da jih nevtralizira. S tem preprečuje kislost v tankem črevesu in čisti kri.
orehi-hujsanje  

Sredstvo za HUJšANJE
Olje uživamo pred obrokom, ali 1 čajno žličko 3x dnevno, ali pa ga 1x dnevno grgramo v ustih po eno minuto. Daje nam občutek sitosti še dolgo po zaužitju, zavira kisline in s tem prebavo.

orehi-prehrana   OREHOVO OLJE v prehrani
OREHOVO OLJE se v prehrani uporablja hladno, kar pomeni, da se ga ne peče ali cvre, saj je občutljivo za oksidacijo in s kuhanjem dobi rahlo grenak okus. Kljub temu je samo po sebi odličen dodatek za solate, pečen krompir, ribe, zelenjavo, različne žitne jedi na primer za kosmiče za zajtrk. Dodajajo ga tudi k makaronom in sladicam, na primer pečenim breskvam. Hrani da rahel okus po orehih.

Orehovo olje kje kupiti

Prijava na E-novice

Prijava na E-novice
 1. Ime(*)
  Manjka vaše ime
 2. Priimek(*)
  Manjka Priimek
 3. E-mail(*)
  Manjka elektronski naslov
 4. Antispam
  Antispam   RefreshInvalid Input

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo POLITIKO PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information